Het studentenleven in Leuven draait op vrijwilligers.

Geloof je ons niet? Denk dan eens aan de faculteitskringen die cursussen aanbieden en hun studenten samen brengen; aan de verenigingen die studenten uit alle landen en streken opvangen; aan de studentenvertegenwoordigers die de rechten van hun studenten verdedigen; aan de broeinesten van toekomstige politici, topsporters en culturele genieën; aan fakbars, TD's, sportieve en culturele evenementen en nog zo veel meer.

Daarom willen wij, de Leuvense studentenverenigingen, dat vrijwilligerswerk eens in de verf zetten. Om te tonen wat er gebeurt achter de schermen. Maar ook om nieuwe studenten warm te maken voor vrijwilligerswerk.

Ben jij vrij gewillig?

Nee, niet op die manier?! Maar steek je wel eens graag de handen uit de mouwen? Of wil je onvergetelijke ervaringen en onmisbare ervaring opdoen? Volg ons dan op Facebook, Twitter of Youtube. Of kom af en toe kijken op deze website. Wij brengen hier doorheen het komende academiejaar ervaringen, filmpjes en tips over alle mogelijke soorten vrijwilligerswerk samen.

Tegen het tweede semester willen we elke bestaande Leuvense vereniging of organisatie waar je als student kunt vrijwilligen in kaart brengen. Hopelijk heb je dan ook zin om er zelf tegenaan te gaan!

Maak je al deel uit van een Leuvense vereniging of organisatie waar je aan vrijwilligerswerk doet en wil je graag meewerken aan de campagne? Neem dan contact op met ons. Iedereen is welkom.

Volg de campagne

Facebook
Twitter
Youtube

Taal/Language

English
Nederlands

Vrijwilligersvereniging in Leuven?

Laat het ons weten!

Vrij Gewillig is een campagne van de Leuvense studentenverenigingen.

De campagne wordt gecoördineerd door LOKO, de Leuvense studentenkoepel. Op zoek naar specifieke info: contacteer vrijgewillig@loko.be.